Projekt hos Rønvig dental mfg. A/S

Dansk Procesventilation har installeret olietågeudsugning fra CNC-maskine.

I forbindelse med indkøb af ny CNC-maskine har Rønvig Dental investeret i en ny behovstyret punktudsugningsløsning med olietåge-filter. Rønvig Dental vil med en ny løsning sikre sig, at der ikke opstår oliedryp fra det fælles rørsystem, da afkastet fra punktudsugningen skal tilsluttes den eksisterende udsugningsløsning med varmegenindvindingsaggregat. Samtidig vil Rønvig sikre, at der altid bliver udsuget den korrekte luftmængde i CNC-maskinen, så medarbejderen, der betjener maskinen, ikke bliver udsat for de olietåger, der genereres.

Opgaven blev bl.a. løst med et Plymovent© olietågefilter ME-32 med HEPA-filter, en Plymovent© Ventilator FUA-3000, 1,1 kW, en NBA-automatiktavle med Omron MX-2 frekvens-omformer og en Danson kontrolanordning – se hele projektbeskrivelsen i referencen.

Reference Rønvig Dental Mfg A/S (1,0 MB)

eller ring og hør nærmere på tlf. 61 270 870

Skriv et svar

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 73
2670 Greve

Telefon: 61 279 379
Mail: info@dansk-procesventilation.dk
CVR nr.: 31588685

Lageradresse:
Vangeleddet 65
2670 Greve

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-14.30

   

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.