Centralstøvsuger hos Abena

Centralstøvsuger til Abenas nye bleproduktionslinje

Download

Opgave:

Abena udvider med endnu en produktionshal til en ny ble-produktionslinje. Eftersom en ren produktionslinje er afgørende for en effektiv produktion uden driftsstop, er det vigtigt med en driftssikker og effektiv rengøringsløsning med let tilgængelige rengøringsudtag. Da der i produktionen indgår superabsorberende polymer (SAP), skal løsningen leveres iht. ATEX direktivet.

Løsning:

I produktionshallen er der monteret 20 stk. klapventiler med microswitch. Et fælles potentialudlignet rørsystem tilslutter alle klapventilerne til rengøringsløsningens forudskiller F8000, som via en pneumatisk udtømningsventil tømmer det opsamlede materiale ned i en bigbag. Forudskilleren er tilsluttet centralenheden DC 11-module XL Ex, med pneumatisk rensende patronfilter med trykaflastning, remtrukket turbopumpe i lyddæmpet kabinet og lille Siemens PLC. Løsningen er dimensioneret til 2 samtidige brugere ved minimum 300 m3/t, i Ø50 mm rengøringsudstyr.

Udstyr:

8 stk. Alsident® System 50 sugearm i Ø50 mm
1 stk. Danson TK230-2 kontrolanordning
1 stk. BONI ventilator med indbygget frekvensomformer, 0,75 kW
Lindab Spirorørsystem

Til dette projekt er der bl.a. benyttet følgende komponenter:

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 73
2670 Greve

Telefon: 61 279 379
Mail: info@dansk-procesventilation.dk
CVR nr.: 31588685

Lageradresse:
Vangeleddet 65
2670 Greve

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-14.30

   

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.