Centralstøvsuger hos Abena

Centralstøvsuger til Abenas nye bleproduktionslinje

Download

Opgave:

Abena udvider med endnu en produktionshal til en ny ble-produktionslinje. Eftersom en ren produktionslinje er afgørende for en effektiv produktion uden driftsstop, er det vigtigt med en driftssikker og effektiv rengøringsløsning med let tilgængelige rengøringsudtag. Da der i produktionen indgår superabsorberende polymer (SAP), skal løsningen leveres iht. ATEX direktivet.

Løsning:

I produktionshallen er der monteret 20 stk. klapventiler med microswitch. Et fælles potentialudlignet rørsystem tilslutter alle klapventilerne til rengøringsløsningens forudskiller F8000, som via en pneumatisk udtømningsventil tømmer det opsamlede materiale ned i en bigbag. Forudskilleren er tilsluttet centralenheden DC 11-module XL Ex, med pneumatisk rensende patronfilter med trykaflastning, remtrukket turbopumpe i lyddæmpet kabinet og lille Siemens PLC. Løsningen er dimensioneret til 2 samtidige brugere ved minimum 300 m3/t, i Ø50 mm rengøringsudstyr.

Udstyr:

8 stk. Alsident® System 50 sugearm i Ø50 mm
1 stk. Danson TK230-2 kontrolanordning
1 stk. BONI ventilator med indbygget frekvensomformer, 0,75 kW
Lindab Spirorørsystem

Til dette projekt er der bl.a. benyttet følgende komponenter:

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-14.30

Telefon: 61 279 379
Mail: info@dansk-procesventilation.dk
CVR nr.: 31588685

   

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.