Privatlivspolitik

For Dansk Procesventilation ApS


Du accepterer nedenstående privatlivspolitik, når du handler med eller kontakter Dansk Procesventilation ApS (herefter kaldet DPV/vi/vores/os).

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan DPV behandler dine personoplysninger i forbindelse din henvendelse til os.

 

Dataansvarlig

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 73
DK-2670 Greve

CVR: 31588685

Telefon: +45 61 279 379

E-mail: info@dansk-procesventilation.dk

 

Beskrivelse af behandlingen

Vi lagrer indsamlede oplysninger, f.eks. virksomhedsnavn, CVR nr., adresse, tlf. nr. og e-mailadresse samt nødvendige oplysninger på kontaktpersoner (navn, tlf. nr. og e-mail-adresse). Oplysningerne er nødvendige for DPV ifm. rådgivning, projektering, salg og montage af procesventilations-løsninger og komponenter. Endvidere lagrer vi mail-korrespondance og evt. udleverede oplysninger, som vurderes at være nødvendige for fremtidig ekspedition af vores kunder.

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

  • Direkte fra dig
  • CVR.dk

Vi kan dele dine personoplysninger med leverandører herunder bl.a. IT-, support- og vareleverandører, som vi samarbejder med for at assistere vores virksomhed.

Vi opbevarer personoplysninger samt oplysninger om indgåede aftaler så længe det vurderes nødvendigt til de formål, der er nævnt.

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-14.30

Telefon: 61 279 379
Mail: info@dansk-procesventilation.dk
CVR nr.: 31588685

   

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.