Skip to main content

GRØN RENGØRING AF TRANSPORTBÅND

Rengøring, desinfektion og optørring i samme rengøringsproces

Med damp, vakuum og UVC filter – uden brug af kemikalier.

Med verdens første mobile båndrensesystem, BEbelt, har beam revolutioneret rengøringen af transportbånd og sat en ny standard for effektiv og miljøvenlig rengøring i fødevareindustrien.

BEbelt tilsluttes BlueEvolution XL+ dampstøvsuger og fungerer ved hjælp af 180°C damp, meget lidt vand og uden brug af kemikalier af nogen art.

    

  • Rensebredde på op til 1.050 mm.
  • Justerbar indenfor få millimeter.
  • Individuel højdeindstilling.
  • Velegnet til bånd med kølehætter.
  • HACCP-certificeret.
  • Hurtigt opvarmningssystem.

Hurtigt og effektivt: Afkort dine produktionsstop med 75-100% ved hurtig og effektiv rengøring og desinfektion af dine transportbånd.

Helt uden kemi: Undgå kontaminering af dine produkter og spar penge på rengøringsmidler.

HACCP certificeret: Med 180°C varm damp og udsugning med vandfilter og UVC-lys sikrer du hygiejnen på dine transportbånd.

Sundhed og trivsel: Uden kemi sikrer du bedre arbejdsforhold og arbejdsmiljø for dig og dine ansatte (FN’s verdensmål nr. 3).

Ansvarligt forbrug og produktion: Uden kemi og med op til 93% vandbesparelse i forhold til traditionelle rengøringsmetoder minimerer du dit forbrug (FN’s verdensmål nr. 12).

Klima-indsats: Uden kemi og med op til 93% vandbesparelse i forhold til traditionelle rengøringsmetoder minimerer du din miljøbelastning (FN’s verdensmål nr. 13).

Automatisk rengøring af transportbånd

Med BlueEvolution’s BEbelt kan du hurtigt, sikkert og effektivt rengøre og desinficere dine transportbånd.

BEbelt rengøring består af tre trin:

  • Først løsnes store belægninger med en fjederbelastet teflon-skraber.
  • Herefter rengøres og desinficeres med tør damp.
  • Til sidst udsuges resterne fra det rengjorte transportbånd samtidig med, at transportbåndet tørres op, så det er klar til produktion igen.

BEbelt findes i flere bredder og kan både monteres ovenpå og nedenunder transportbåndet.

Ved den statiske version monteres en aluminiumsramme på transportbåndet, hvor BEbelt skubbes ind og justeres sidevers. Med håndsving justeres rensekassetten op eller ned mod transportbåndet, så der opstår et let tryk på transportbåndet. Når BEbelt er justeret på plads horisontalt og vertikalt, startes rengøringsprocessen, som herefter passer sig selv.

Hvis flere transportbånd skal rengøres, kan det anbefales, at der monteres en aluminiumsramme på hvert transportbånd. Dermed kan man nøjes med at investere i én BlueEvolution maskine og ét BEbelt, som så kan flyttes rundt mellem transportbåndene.

BEbelt findes også som en mobilversion, der let kan flyttes rundt mellem flere transportbånd.

Mange funktioner i én løsning – med BlueEvolution kan du også rengøre, gulve, lofter, vægge, maskiner, borde, kølerum, frostrum uden afrimning mm.

BEBelt kan tilpasses med en rengøringsbredde op til 1.050 mm og kan justeres til det respektive transportbånd på begge sider med millimeterpræcision. Den robuste konstruktion kan også justeres i højden. Damp- og sugeenheden i båndrensesystemet kan justeres individuelt og flyttes horisontalt inden for det rustfrie stålramme. Så det spiller ingen rolle, om transportbåndene er vandret 100%. Virkelig smart: Båndrensesystemet er designet til at blive installeret over eller under transportbåndene, så selv bånd med kølehætter ikke udgør noget problem. BEBelt er fuldt mobilt og kan bruges til at rengøre forskellige transportbånd inden for få minutter. Dette udføres i ét trin med og er mere hygiejnisk end nogensinde før.

Manuel rengøring af transportbånd

Med BlueEvolution kan du hurtigt, sikkert og effektivt rengøre og desinficere dine transportbånd.

Rengøring, desinfektion og optørring i én og samme rengøringsproces. Transportbåndet rengøres og desinficeres med 180°C varm damp. Samtidig optørres transportbåndet med det integrerede vakuumsug.

I modsætning til traditionel rengøring med spand og klud sikrer du med BlueEvolution, at det altid er rent og desinficeret vand, der påføres dit transportbånd.

Vakuumsuget leder luften og resterne fra det rengjorte transportbånd til maskinens vandfilter, hvor alle partikler vaskes ud af luften samtidigt med, at den bestråles med UVC-lys. Denne unikke filtrering og UVC-bestråling sikrer, at den luft, som ledes retur i din produktion, er helt ren – 99,9% af alle allergener, bakterier og virus er elimineret.

En mobil løsning. Med BlueEvolution maskinens store kvalitetshjul kan du nemt og hurtigt komme rundt i din produktion og rengøre dine transportbånd. Med farvekodet rengøringsudstyr kan du sikre adskillelse af udstyret mellem afdelinger, områder eller allergentyper.

Mange funktioner i en løsning. Med BlueEvolution maskinens store udvalg af rengøringsudstyr kan du også rengøre gulve, lofter, vægge, maskiner, borde, kølerum, frostrum uden afrimning mm.

Alle overflader. Med BlueEvolution maskinen kan du rengøre alle overflader, bl.a. rustfri stål, fliser, glas, epoxy, plast, gummi, maling, beton, terrazzo, keramik, vinyl og natursten.

Med 180°C og 10 bar rengøres uden brug af kemi.

Med fjederbelastet båndskraber, dampsektion og optørringssektion kan vi rengøre og tørre dine transportbånd i én proces.

Med det store betjeningspanel bliver du nemt og sikkert guidet gennem maskinens funktioner.

Med vandfilter og UVC-bestråling sikrer vi, at der ikke føres allergener, bakterier og virus retur i din produktion.

Videoer:

Downloads og links

Fødevarer

BEbelt produktblad

Manual XL+

Gratis demo

Klik på billedet for at booke gratis demo– eller kontakt os på 61 279 379 eller info@dansk-procesventilation.dk.
Vi kommer og viser, hvilken forskel BlueEvolution kan gøre for dig. Du har garanteret steder, du aldrig kan få helt rene, og vi vil gerne vise dig, at BlueEvolution kan gøre en forskel for din rengøring.

Referencer:

BlueEvolution er unikke på rengøringsmarkedet, fordi de kombinerer damp, vakuum samt UVC rengøringsfilter (3-i-en løsning).  Rengøringen ændres fuldkommen med en super effektiv, meget miljøvenlig rengøringsproces samtidig med man opnår et meget højt hygiejneniveau. 

BlueEvolution udmærker sig ved at rengøre uden brug af kemikalier, meget lidt vand og er meget intuitiv og brugervenlig.

Mange ledende virksomheder markedsfører aktivt, at de sparer på kemikalier og vand og passer på miljøet. Det er ved at blive et meget vigtigt parameter i forhold til kunder og forbrugere. BlueEvolution lever op til flere af FN’s verdensmål: