Skip to main content

Rengøring, desinfektion og optørring i samme rengøringsproces

3-i-1 rengøringsløsning med damp, vakuum og UVC filter – helt uden brug af kemikalier.

BlueEvolution består af 3 forskellige maskiner, der leveres sammen med specielt udviklede mundstykker, der på hver deres måde effektivt rengør utrolig mange forskellige overflader og vanskelige områder, der i traditionel rengøring vil kræve kemikalier og meget vand, og hvor områderne efterlades våde, hvilket gør genstart af produktionen langsommelig. BlueEvolution efterlader en overflade, der er tør og klar til produktion og alt er klar i én rengøringsproces.

HACCP-certificeret

BlueEvolution fjerner fuldkommen alle restprodukter.

Procesoptimering og arbejdssikkerhed

Skab et sikkert og rent arbejdsmiljø takket være BlueEvolutions høje rengøringskvalitet.

Rengøring af køretøjer

Du kan altid spare tid og penge med effektiv interiørrengøring uden nogen form for kemikalier.

Pletfrie salgsområder

BlueEvolution er ideel til supermarkeder og detail forretninger.

Dræber op til 99.9% af alle bakterier

Ideel til rengøring i medicinske praksis, plejehjem, laboratorier og andre sundhedsfaciliteter.

Fitnesscentre, saunaer og spaer

Det er sundt at svede. Og takket være BlueEvolution er det ikke længere et problem for andre. Alt udstyr og kontaktflader rengøres effektivt.

Downloads og links

Flyer – fødevarer

Flyer – butikker

Prisliste

Webshop

https://dansk-procesventilation.dk/shop/blueevolution/

Gratis demo

Klik på billedet for at booke gratis demo– eller kontakt os på 61 279 379 eller info@dansk-procesventilation.dk.


BlueEvolution er en 3-i-1 løsning med damp, vakuum og UVC filter helt uden brug af kemikalier.

Vi kommer og viser, hvilken forskel BlueEvolution kan gøre for dig. Du har garanteret steder, du aldrig kan få helt rene, og vi vil gerne vise dig, at BlueEvolution kan gøre en forskel for din rengøring. BlueEvolution kan også klare den almindelig rengøring, men både hurtigere og mere effektivt, da den udover rengøring også desinficerer og tørrer i samme proces. 

BlueEvolution er unikke på rengøringsmarkedet, fordi de kombinerer damp, vakuum samt UVC rengøringsfilter (3-i-en løsning).  Rengøringen ændres fuldkommen med en super effektiv, meget miljøvenlig rengøringsproces samtidig med man opnår et meget højt hygiejneniveau. 

BlueEvolution udmærker sig ved at rengøre uden brug af kemikalier, meget lidt vand og er meget intuitiv og brugervenlig.

Mange ledende virksomheder markedsfører aktivt, at de sparer på kemikalier og vand og passer på miljøet. Det er ved at blive et meget vigtigt parameter i forhold til kunder og forbrugere. BlueEvolution lever op til flere af FN’s verdensmål:

Som et unikt tilbehør kan man få BE-Belt, der kan anvendes til effektiv rengøring af transportbånd uden afmontering. Det gør båndet rent og efterlader det tørt i en fart og begrænser tiden med produktionsstop helt uden demontering af transportbåndet.

Galleri

Kundereferencer: