Rengøring, desinfektion og optørring i samme rengøringsproces

3-i-1 rengøringsløsning med damp, vakuum og UVC filter – helt uden brug af kemikalier.

BlueEvolution består af 3 forskellige maskiner, der leveres sammen med specielt udviklede mundstykker, der på hver deres måde effektivt rengør utrolig mange forskellige overflader og vanskelige områder, der i traditionel rengøring vil kræve kemikalier og meget vand, og hvor områderne efterlades våde, hvilket gør genstart af produktionen langsommelig. BlueEvolution efterlader en overflade, der er tør og klar til produktion og alt er klar i én rengøringsproces.

HACCP-certificeret

BlueEvolution fjerner fuldkommen alle restprodukter.

Procesoptimering og arbejdssikkerhed

Skab et sikkert og rent arbejdsmiljø takket være BlueEvolutions høje rengøringskvalitet.

Dræber op til 99.9% af alle bakterier

Ideel til rengøring i medicinske praksis, plejehjem, laboratorier og andre sundhedsfaciliteter.

Rengøring af køretøjer

Du kan altid spare tid og penge med effektiv interiørrengøring uden nogen form for kemikalier.

Pletfrie salgsområder

BlueEvolution er ideel til supermarkeder og detail forretninger.

Se prisliste:

Mesterlige resultateter

En ulastelig ren byggeplads er dit visitkort og sikrer at dine kunder anbefaler dig.

Fitnesscentre, saunaer og spaer

Det er sundt at svede. Og takket være BlueEvolution er det ikke længere et problem for andre. Alt udstyr og kontaktflader rengøres effektivt.

Kontakt os på 61 279 379 eller på info@dansk-procesventilation.dk for at lave en aftale om, at vi kommer og viser dig, hvilken forskel BlueEvolution kan gøre for din rengøring

Mange ledende virksomheder markedsfører aktivt, at de sparer på kemikalier og vand og passer på miljøet. Det er ved at blive et meget vigtigt parameter i forhold til kunder og forbrugere.

BlueEvolution er unikke på rengøringsmarkedet, fordi de kombinerer damp, vakuum samt UVC rengøringsfilter (3-i-en løsning). 

BlueEvolution udmærker sig ved at rengøre uden brug af kemikalier, meget lidt vand og er meget intuitiv og brugervenlig.

Rengøringen ændres fuldkommen med en super effektiv, meget miljøvenlig rengøringsproces samtidig med man opnår et meget højt hygiejneniveau. 

Som et unikt tilbehør kan man få BE-Belt, der kan anvendes til effektiv rengøring af transportbånd uden afmontering. Det gør båndet rent og efterlader det tørt i en fart og begrænser tiden med produktionsstop helt uden demontering af transportbåndet.

Galleri

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-14.30

Telefon: 61 279 379
Mail: info@dansk-procesventilation.dk
CVR nr.: 31588685

   

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.