Punktudsugning hos Boehringer Ingelheim

Udsugning og filtrering af Calcium-sulfat dampe fra blandekar og produktionslinje samt svævestøv ved vægt.

Download

Opgave:

I forbindelse med etableringen af ny produktionslinje havde Boehringer Ingelheim behov for udsugning ved 3 blandekar, ved en lille vægt, samt ét sted i produktionslinjen. Når Calciumsulfaten opvarmes i de tre blandekar, bliver den aggressiv overfor alle metaller, og der skulle derfor laves en komplet løsning i plast. Løsningen skulle være driftssikker, støjsvag, egnet til kontinuerlig drift og energieffektiv. 

Løsning:

Løsningen er lavet med fuldsvejste PVC rør specielt fremstillet filter i PVC og ventilator i PPs med skovlhjul i PP. Ved alle 5 punktsug er der monteret både indreguleringsspjæld og manuelle åben-/lukkespjæld. Ved vægten er der monteret en hvid Plymovent® Miniman sugearm. Filteret er udrustet med oliefobisk behandlet posefilter 95% og HEPA-filter H13. Ventilatoren er leveret med Grundfos motor med indbygget frekvensomformer, der behovstyres af en tryktransmitter. Da løsningen fungerer som punktudsugning, er den selvfølgelig udstyret med en lovpligtig kontrolanordning.

Udstyr:

1 stk. Plymovent® Miniman sugearm MM-100, Ø100 mm, 2,1 m
1 stk. Specielt bygget filter i PVC med posefilter og HEPA kassettefilter, H13.
1 stk. CMVeco plastventilator med Grundfos motor, 2,2 kW, med indbygget frekvensomformer.
1 stk. Rørsystem i fuldsvejst PVC, med indregulerings- og åbne-/lukkespjæld
1 stk. Danson-kontrolanordning TK230-2

Til dette projekt er der bl.a. benyttet følgende komponenter:

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-14.30

Telefon: 61 279 379
Mail: info@dansk-procesventilation.dk
CVR nr.: 31588685

   

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.