Punktudsugning hos Boehringer Ingelheim

Udsugning og filtrering af Xanthan Gum støv fra produktionslinje.

Download

Opgave:

I forbindelse med etablering af ny produktionslinje havde Boehringer Ingelheim behov for udsugning af coating-pulver støv ved 5 omhældnings- og dosserings-processor samt af dampe fra 3 print-hoveder og 2 limdispensere. Rørsystemet skulle være i fuldsvejst plast. Løsningen skulle indgå i produktions-processen og være driftssikker, egnet til kontinuerlig drift, være energi-effektiv, udrustes med et filter, der kunne imødekomme kommunens krav til tilbageholdelse af coating-pulver støv, og ventilatoren skulle være støjsvag, da både filter og ventilator skulle placeres indendørs.

Løsning:

Løsningen er lavet med fuldsvejste PVC-rør, Plymovent MistEliminator filter ME-32 og ventilator i PPs med skovlhjul i PP. Ved alle 10 punktsug er der monteret både indregulerings-spjæld og manuelle åben-/lukke-spjæld. Filteret er udrustet med oliefobisk behandlet posefilter 95% og HEPA-filter H13. Ventilatoren er leveret med Grundfos motor med indbygget frekvensomformer, der behovstyres af en tryktransmitter. Da løsningen fungerer som punktudsugning, er den selvfølgelig udstyret med en lovpligtig kontrolanordning.

Udstyr:

1 stk. Plymovent® ME-32 MistEliminator filter med posefilter og HEPA-kassettefilter, H13.
1 stk. CMVeco-plastventilator med Grundfos motor, 2,2 kW, med indbygget frekvens- omformer.
1 stk. Rørsystem i fuldsvejst PVC, med indregulerings- og åbne-/lukkespjæld.
1 stk. Danson TK230-2 kontrolanordning.

Til dette projekt er der bl.a. benyttet følgende komponenter:

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-14.30

Telefon: 61 279 379
Mail: info@dansk-procesventilation.dk
CVR nr.: 31588685

   

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.