EUC Nordvestsjælland

Central rengøringssystem for malerværkstederne på EUC Nordvestsjælland, Holbæk.

Download

Opgave:

Arbejdsmiljøforbedring for både elever og ansatte var udgangspunktet, da EUC valgte at investere i et central rengøringssystem til skolens 2 etager, hvor den daglige malerundervisning foregår. Anlægget skulle effektivt kunne rengøre slibestøv fra gulvarealer.

Løsning:

Dansk Procesventilation har leveret et centralt rengøringssystem
bestående af stål-rørsystem afsluttet med kraftige fjederbelastede klapventiler, hvortil rengøringsudstyr kan tilsluttes. Der er i alt 18 stk. klapventiler jævnt fordelt i de 4 lokaler på 2 etager. Rørsystemet er ført frem til centralenheden DC 11-module, hvor det grove og fine støv forudskilles og filtreres. Opsamling af støvet sker i en 60 liter container monteret under filteret. El-tavlen har indbygget PLC og styrer alle funktioner bl.a. pneumatisk filterrensefunktion. Anlægget startes ved hjælp af nøgleafbryder, så faglærerne kan styre, hvornår anlægget er i brug. Rengøringssystemet er dimensioneret for 4 samtidige brugere med ø38 mm rengøringsudstyr.

Udstyr:

1 stk. Turbopumpe TPR-47, 22 kW.
1 stk. Filter S-21000.
1 stk. Forudskiller F-8000.
1 stk. Automatik-tavle med Siemens PLC.
1 stk. Stålrørsystem Ø76 mm med 23 stk. klapventiler.

Til dette projekt er der bl.a. benyttet følgende komponenter:

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-14.30

Telefon: 61 279 379
Mail: info@dansk-procesventilation.dk
CVR nr.: 31588685

   

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.