EUC Vest

Centralt rengøringssystem.

Download

Opgave:

Som led i den løbende forbedring af arbejdsmiljøet på EUC Vest ønskedes en reduktion af støv­emissionen i murerafdelingen.
Et af tiltagene var etablering af et centralt rengøringssystem, som effektivt kunne fjerne støv fra gulvet.

Løsning:

Dansk Procesventilation har ­leveret et centralt rengørings­system bestående af et fast stål-rørsystem afsluttet med kraftige, fjederbelastede klapventiler, hvortil rengøringsudstyr kan tilsluttes. Der er i alt monteret 17 stk. klapventiler jævnt fordelt i de
to murerhaller. Rørsystemet er som det første i Danmark bygget med Dustcontrols nye, slidstærke EPDM gummi-fittings, som minimerer slitagen og dermed servicebehovet. Rørsystemet er ført til forudskiller F11000, hvor alt det grove materiale udskilles og opsamles i en lille container. Filteret S21000 sikrer, at det eks­terne emissionskrav overholdes og beskytter rengøringssystemets turbopumpe TRP43. Opsamling under filteret sker i plastsæk. El-tavlen med indbygget PLC styrer alle systemets funktioner, bl.a. pneumatisk filterrensefunktion. Rengøringssystemet er dimensio­neret for 3 samtidige brugere med Ø50 mm rengøringsudstyr.

Udstyr:

1 stk. TPR-43 turbopumpe 18,5 kW.
1 stk. S21000 filter med pneumatisk rensefunktion.
1 stk. F11000 forudskiller.
1 stk. el-tavle med Siemens PLC.
17 stk. kraftige klapventiler.
4 sæt rengøringsudstyr.

Til dette projekt er der bl.a. benyttet følgende komponenter:

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-14.30

Telefon: 61 279 379
Mail: info@dansk-procesventilation.dk
CVR nr.: 31588685

   

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.