Punktudsugning hos G.C. Entreprise

Udsugning og filtrering af svej­se­­røg, skærerøg, slibestøv og olietåge på serviceværksted.

Download

Opgave:

I forbindelse med gennemgang af virksomhedens arbejdsmiljø er der truffet beslutning om at etablere ny udsugning på serviceværk­ste­det. Serviceværkstedet håndterer mange forskellige opgaver på lige så forskellige maskiner og værktøjer. Derfor var en maksimalt fleksibel udsugningsløsning et ”must”. Udsugningsløsningen skulle kunne håndtere både svej­serøg, skærerøg, slibestøv og olietåge.

Løsning:

Løsningen omfatter: Udsugning fra båndpudser med 2 x Ø80 mm tilslutninger, som via fleksslanger er ført til cyklon, udsugning ved søjleboremaskine via Plymovent® Miniman sugearm Ø100 mm og udsugning fra arbejdsbord via Plymovent® KUA sugearm Ø160 mm. For udsugning ved arbejdsbord midt i lokalet og diverse opgaver på gulvet er der monteret en Plymovent® FlexMax sugearm Ø160 mm med rækkevidde på 5,5 m. Alle udsugninger er via fælles rørsy­stem ført til centralt filter og ventilator. Start/stop af udsugningen sker via tænd/sluk-kontakt på alle sugearme, og ved båndpudseren starter udsugningen automatisk samtidig med båndpudseren. Løsningen er udrustet med lovpligtig kontrolanordning.

Udstyr:

Plymovent® FlexMax suge­arm, Ø160, 5,5 m.
Plymovent® KUA-2 suge­arm, Ø160, 2,0 m.
Plymovent® Miniman suge­arm, Ø100, 2,1 m.
Plymovent® MF-31 mekanisk filter med gnistfang.
Plymovent® FUA-4700 ventilator, 2,2 kW.
Plymovent® SA-24 auto­matiktavle.
Lindab cyklon CKU-160 ved båndpudser.
Lindab rørsystem.
Danson kontrolanordning TK230-2.

Til dette projekt er der bl.a. benyttet følgende komponenter:

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-14.30

Telefon: 61 279 379
Mail: info@dansk-procesventilation.dk
CVR nr.: 31588685

   

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.