Punktudsugning hos Gefion Agronova

Udsugning fra kemi- og stink­skabe.

Download

Opgave:

Gefion Agronova har indrettet et laboratorium i en skurvogn, der kan flyttes rundt ifm. arbejdsopgaverne. Laboratoriet er opdelt i to rum: Et med 11 kemikalieskabe til kemikalieopbevaring og et med arbejdsbord og stinkskab. Skurvognen skal kunne flyttes uden demontering af procesventilatio­nen. Al udførelse i hen­hold til gældende lovgivning. Arbejds­mil­jø­rådgiver Avidenz har udført risi­ko­vurderingen.

Løsning:

I alle 11 kemikalieskabe er der etableret udsugning i toppen og luftindtag i bunden. De ventileres med ca. 5 x luftskifte/time, og i selve kemikalierummet ventileres med ca. 1 x luftskifte/time. Udsugningen sker kontinuerligt. Procesventilationen er udrustet med lov­pligtig kontrol­anordning. I arbejdsrummet er stinkskabet forsynet med frekvensreguleret udsugning, som regulerer i forhold til frontlågens placering. Således er der en konstant indadgående luftmængde på 0,5 m/s i stink­skabets åbne areal, uanset om front­lågen er 5 % eller 100 % åben. Procesventilationen er udrustet med lovpligtig kontrol­anordning.

Udstyr:

1 stk. Boni Ex-ventilator.
1 stk. Boni Ex-ventilator med indbygget frekvensomformer.
2 stk. potentialudlignede rør­systemer.
2 stk. Danson kontrol.
1 stk. specielbygget rustfast ramme på tag.

Til dette projekt er der bl.a. benyttet følgende komponenter:

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-14.30

Telefon: 61 279 379
Mail: info@dansk-procesventilation.dk
CVR nr.: 31588685

   

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.