Punktudsugning hos J. E. Pedersen

Udsugning og filtrering af olietåge og svejserøg.

Download

Opgave:

Der var brug for endnu en ny punktudsugning til en ny hal med både bearbejdning og svejsning. Filteret skulle derfor være egnet til både filtrering af olietåge og svejserøg. Der var en ventilator og 2 Miniman sugearme fra seneste udvidelse, der kunne genbruges. Løsningen skulle energioptimeres med frekvensomformer og være forberedt til motorspjæld og SmartPower automatik. Løsningen skulle leveres i overensstemmelse med gældende arbejdsmiljøregler og Køge kommunes krav til emission.

Løsning:

Punktudsugningsløsningen består af 2 stk. Plymovent® KUA sugearme, Ø160 mm monteret ved to store manuelle drejebænke, 5 stk. Plymovent® Miniman sugearme, Ø100 mm ved 5 manuelle drejebænke, søjleboremaskine og fræsere, samt genbrug af 2 stk. Plymovent® Miniman sugearme, Ø75 mm ved 2 små fræsere. Alle sugearme er ført til et fælles Plymovent®  MistEliminator olietågefilter, som også er velegnet til filtrering af svejserøg samt den genbrugte Moldow ventilator. Løsningen er behovsstyret via frekvensomformer indbygget i el-tavle. Olietågefilteret er slutteligt udrustet med et HEPA filter H13, for at sikre overholdelse af J.E. Pedersens miljøgodkendelse.

Udstyr:

1 stk. Plymovent® MistEliminator ME-32/2 bank olietågefilter.
1 stk. Moldow ventilator DAT350- 22/D med ABB-motor 11 kW.
1 stk. NBA el-tavle, med Omron frekvensomformer MX-2, 11 kW.
1 stk. NMT SmartPower boks og Belimo spjældmotor LMQ24AX-F.
1 stk. Danson kontrolanordning TK230-2.

Til dette projekt er der bl.a. benyttet følgende komponenter:

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-14.30

Telefon: 61 279 379
Mail: info@dansk-procesventilation.dk
CVR nr.: 31588685

   

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.