Centralt rengøringssystem på Københavns Tekniske Skole i Glostrup.

Centralt rengøringssystem for murerafdelingen.

Download

Opgave:

Forbedring af arbejdsmiljøet for både ansatte og elever var udgangspunktet, da Københavns Tekniske Skole valgte at investere i et centralt rengøringssystem, som effektivt kunne fjerne støv fra gulvet. Skolen ønskede et stort anlæg, der kunne betjenes af 8 brugere samtidigt, og som kunne rengøre effektivt selv med 10 m lange slanger. Da rengøringssystemet skulle kunne fjerne store materiale mængder, ønskede skolen ligeledes udtømning i en container.

Løsning:

Dansk Procesventilation har leveret et centralt rengøringssystem bestående af et fast stålrørsystem afsluttet med kraftige fjederbelastede klapventiler, hvortil rengøringsudstyr kan tilsluttes. Der er i alt monteret 17 stk. klapventiler jævnt fordelt i de 2 murer-haller. Rørsystemet består af 5 hovedrør i Ø76 mm, som alle er ført direkte til forudskilleren F21000, hvor alt det grove materiale udskilles og opsamles i en tip-container. Filteret S34000 sikrer, at det eksterne emissionskrav overholdes og beskytter rengøringssystemets to turbo-pumper TRP50. Opsamling under filteret sker i plastsæk. El-tavlen med indbygget PLC, styrer alle systemets funktioner, bl.a. pneumatisk filterrensefunktion. Rengøringssystemet er dimensioneret for 8 samtidige brugere med Ø50 mm rengøringsudstyr.

Udstyr:

2 stk. TPR-50 Turbopumper 30 kW.
1 stk. S34000 Filter m/ pneum. rens.
1 stk. F21000 Forudskiller.
1 stk. El-tavle med Siemens PLC.
17 stk. Kraftige klapventiler.
8 stk. Gulvrengøringsudrustning.

Til dette projekt er der bl.a. benyttet følgende komponenter:

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-14.30

Telefon: 61 279 379
Mail: info@dansk-procesventilation.dk
CVR nr.: 31588685

   

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.