Skip to main content

Punktudsugning hos Linco Food Systems

Udsugning af slibestøv.

Download

Opgave:

Linco Food Systems’ behov for at slibe og afgrate emner var stigende i takt med en øget produktion. Den eksisterende løsning var derfor blevet en flaskehals, og behovet for en udvidelse var nødvendig. Da der alligevel skulle investeres, ønskede Linco Food Systems at finde en fuldautomatisk løsning, som både skulle tilgodese produktivitet, fleksibilitet og et sikkert arbejdsmiljø for brugerne.

Løsning:

Der er leveret 2 stk. slibe- og skæreborde med integreret udsugning. Skærebordene er bygget sammen for at give brugerne størst mulig fleksibilitet, da emnerne kan være både meget korte og meget lange. Plymovent® DraftMax Ultra er markedets eneste slibe- og skærebord med integreret gnistfang, støvopsamlingsbakke, forfilter, differenstrykstyret selvrensende patronfilter, ventilator og autostart via 230 V udtag. Slibe- og skærebordet udmærker sig endvidere ved både at have sug i både bord (downdraft) og bagvæg (backdraft). Linco Food Systems har selv bygget specielle afkast-omsætninger, så bordene kan stå tæt sammen.

Udstyr:

2 stk. Plymovent® slibe- og skærebord DraftMax Ultra, med integreret gnistfang, støvopsamlingsbakke, forfilter, differenstrykstyret selvrensende patronfilter, ventilator og autostart via 230 V udtag.

Til dette projekt er der bl.a. benyttet følgende komponenter: