Punktudsugning hos Mosbaek

Udsugning og filtrering af rustfast svejserøg og slibestøv.

Download

Opgave:

Mosbaek ønskede ny procesventi­lation til udsugning og filtrering af svejserøg og slibestøv i den rustfaste produktion, da den eksisterende procesventilation ikke længere var stor nok til det eksisterende og kommende behov. I samarbejde med miljørådgiver Avidenz har Mosbaek udarbejdet en kravspecifikation, hvor leverandøren skulle tage højde for både pris, kvalitet, funktionalitet, drifts­omkostninger, vedligeholdsom­kostninger og eksternt miljø og selvfølgelig overholde gældende lovgivning.

Løsning:

Procesventilationen består af 5 stk. Plymovent®  KUA-4-sugearme. Alle sugearmene er udrustet med SmartPower-kraftudtag med tilhørende motorspjæld. Alle suge­arme er ført til fælles Plymovent®  MultiDust® Bank svejserøgsfilter med automatisk, differenstryk­styret renseauto­ma­tik, som er tilsluttet JHM-ventilator og el-tavle med frekvens­omformer. Den samlede løsning fremstår som en state-of-the-art-løsning, hvor maksimal automatik sikrer optimal energi­besparelse.

Udstyr:

1 stk. Plymovent® Multi­Dust®Bank B-4 filter.
1 stk. Plymovent® CONT-C-24 renseautomatik.
5 stk. Plymovent® KUA-4-suge­arme, 4,0 m.
5 stk. SmartPower kraftudtag, 16 Amp.
1 stk. JHM-ventilator, 7,5 kW.
1 stk. el-tavle med frekvens­omformer.
1 stk. Danson kontrolanordning.

Til dette projekt er der bl.a. benyttet følgende komponenter:

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-14.30

Telefon: 61 279 379
Mail: info@dansk-procesventilation.dk
CVR nr.: 31588685

   

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.