Punktudsugning hos Pon Equipment

Svejserøgsudsugning til mekanisk serviceværksted.

Download

Opgave:

Pon Equipment ønskede en ny sugearmsløsning til brug ved servicering og reparation af store entreprenørmaskiner. Løsningen skulle inkludere 2 fleksible sugearme i god kvalitet og med stor rækkevidde. Løsningen skulle udrustes med et egnet filter, så lovkravene til udledning af svejserøg og slibestøv blev overholdt. Endvidere skulle løsningen være behovstyret for at sikre, at den udsugede luftmængde altid var konstant og tilstrækkelig.

Løsning:

Løsningen er lavet med 2 stk. 8,0 m Plymovent UltraFlex sugearme, der er tilsluttet et mekanisk svejserøgsfilter med 2-trins gnistfang og F9 kassettefilter. Ventilatoren er monteret på taget og udrustet med lyddæmpere (2 stk.). Løsningen er behovstyret via en frekvensomformer, så luftmængden i den enkelte sugearm altid er konstant, uanset om der er 1 eller 2 sugearme i brug, og uanset om filteret er rent eller beskidt. En kontrolanordning overvåger, at den udsugede luftmængde er korrekt. Det er en state-of-the-art løsning, som til fulde lever op til alle krav og ønsker.

Udstyr:

2 stk. Plymovent® sugearme UltraFlex-4/HD+NEC-2+EXT-NEC-4.
1 stk. Plymovent® filter MF-31.
1 stk. BarkerBille ventilator HAT56-280-7,5/D-LG0, 4,0 kW.
1 stk. NBA frekvensomformer el-tavle m/Omron MX-2, 4,0 kW.
1 stk. Danson kontrolanordning TK-230-2.
1 stk. Specialfremstillet søjle til montage af sugearme.

Til dette projekt er der bl.a. benyttet følgende komponenter:

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-14.30

Telefon: 61 279 379
Mail: info@dansk-procesventilation.dk
CVR nr.: 31588685

   

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.