Centralstøvsuger hos Skjern Papirfabrik

Centralstøvsuger til Skjern Papirfabriks nye, flisfyrede dampkedel anlæg.

Download

Opgave:

I forbindelse med etableringen af Skjern Papirfabriks nye flisfyrede dampkedelanlæg ønskede Skjern Papirfabrik at investere i et centralt rengøringssystem til renholdelse af alle områder på dampkedelanlægget. Skjern Papirfabrik ønskede at rengøringssystemet skulle udrustes med en forudskiller, som automatisk kunne tømme opsamlet materiale direkte ned i den eksisterende askecontainer.

Løsning:

Løsningen består af et stålrør-system i Ø76 mm, som er forgrenet til alle områder og niveauer på dampkedelanlægget. Løsningen er udrustet med en cyklon-forudskiller som er specielt velegnet til udskilning af fine partikler som fx askestøv. Det materiale, der udskilles i forudskilleren, udtømmes via et pneumatisk vippespjæld, som er tilsluttet rørsystemet under den eksisterende askesluse, der føres til askecontaineren. Cyklon-forudskilleren er tilsluttet løsningens centralenhed DC 11-module, med filter, turbopumpe og automatiktavle. Afkastet fra centralenheden er ført til det fri.

Udstyr:

1 stk. Dustcontrol centralenhed DC 11-module, 11 kW

1 stk. Dustcontrol cyklon-forudskiller F 8000 med pneumatisk udtømnings ventil Ø160 mm

1 stk. Dustcontrol stålrør-system Ø76 mm med 10 stk. rengørings- udtag afsluttet med kraftige klapventiler

Til dette projekt er der bl.a. benyttet følgende komponenter:

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-14.30

Telefon: 61 279 379
Mail: info@dansk-procesventilation.dk
CVR nr.: 31588685

   

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.