Punktudsugning hos Stefco

Udsugning og filtrering af ­svej­se­­røg og slibestøv på smedeværksted.

Download

Opgave:

I 2005 købte Stefco en central, behovsstyret procesventilation med sugearme, rørsystem, ventilator og frekvensomformer af den tidligere Plymo­Vent distributør i Danmark. I 2008 udvidede Stefco med en rustfast afdeling. I den forbindelse udskif­te­des ventilator, frekvens­omfor­mer og en del af rørsystemet. Ventilatoren og frekvensomformeren projekteredes til på et senere tidspunkt at kunne håndtere et filter, da endnu en udvidelse ville resultere i et filterkrav. I 2009 udvidede Stefco endnu en gang, og procesventilationen udrustes med et svejse­røgs- og slibestøvsfilter.

Løsning:

Den nuværende procesventilation består af 9 stk. Plymovent®  FlexMax sugearme, der er udrustet med automatiske motor­spjæld med SmartPower kraftudtag, hvortil svejseværkerne er tilsluttet. Alle suge­arme er via fælles rørsystem ført til et Plymovent®  MultiDustBank svejserøgsfilter med automatisk, differenstryk­styret renseautomatik. Procesventilationens centrale ventilator er behovsstyret via Danfoss frekvens­omformer, som regule­res af en HUBA-tryktransmitter. Således er der altid et konstant og korrekt sug i den enkelte sugearm.

Udstyr:

9 stk. Plymovent® FlexMax sugearme.
1 stk. Plymovent® MultiDustBank B-8-H filter.
1 stk. Plymovent® CONT-C-24 renseautomatik.
9 stk. SmartPower kraftudtag.
1 stk. JHM ventilator, 11,0 kW.
1 stk. Danfoss frekvensomfor­mer, 11,0 kW.
3 stk. Danson kontrolanordninger.

Til dette projekt er der bl.a. benyttet følgende komponenter:

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-14.30

Telefon: 61 279 379
Mail: info@dansk-procesventilation.dk
CVR nr.: 31588685

   

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.