Skip to main content

Svejseudsugning til produktionsvirksomheder

Risikoen for sundhedsfarlig forurening er høj i produktionsvirksomheder, der udleder svejserøg og skærerøg. Hos Dansk Procesventilation har vi lang erfaring i skræddersyede og effektive løsninger inden for svejseudsugning til virksomheder i hele landet. Vi søger altid at finde lige netop den bedste og mest holdbare løsning til den enkelte kunde.

Ifølge Arbejdstilsynet skal enhver svejse- og skæreplads være ventileret. Sundhedsfaren ved ikke tilstrækkelig ventilation er stor, da den farlige røg og gasser (samt forurening med en række tungmetaller) bl.a. kan føre til astma, bronkitis og kræft. Optimal ventilation er derfor nødvendigt for et sundt og effektivt arbejdsmiljø.

Svejserøgsudsugning eller punktudsugning til svejsebordet

Udsugning direkte ved kilden er en særdeles effektiv måde at håndtere forureningen på. Punktudsugning sikrer at røg, støv og gas fjernes direkte ved kilden, og forureningen spredes således ikke. Vi vurderer ud fra det individuelle behov, om der skal bruges sugearm, udsugningshætte eller udsugningsbord for det bedste resultat.

Vi kan levere et bredt udvalg af sugearme, og vi imødekommer gerne ethvert tænkeligt behov. Vi er distributør af kvalitetsmærket Plymovent, der leverer nogle af markedets absolut bedste ventilationsløsninger. Mange kender også Euromate som et kvalitetsmærke, og det er for nogle år siden blevet sammenlagt med netop Plymovent. Uanset hvilken ventilationsløsning, der er bedst egnet til din virksomhed, står vi inde for høj kvalitet i brug og levetid. Vi leverer både sugearme og reservedele med kort varsel – så er jeres produktion hurtigt i gang igen.

Kontakt os og hør mere om vores svejseudsugning

Har du spørgsmål til vores ventilationsløsninger til håndtering af svejserøg, slibestøv, skærerøg, lodderøg, olietåge, støv og gasser, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61 279 379. Du kan stole på, at du altid bliver rådgivet på en ansvarlig og professionel måde – vi går aldrig på kompromis med faglig stolthed og ekspertise.

Vi leverer komplette løsninger og komponenter til industrivirksomheder over hele Danmark. Ønsker du at få besøg af en ekspert fra Dansk Procesventilation, kommer vi naturligvis også gerne på et uforpligtende besøg hos dig.