Sydfyns Jernvarefabrik

Udsugning og filtrering fra plasma­skærebord.

Download

Opgave:

Som et led i effektiviseringen i produktionen har Sydfyns Jernvarefa­brik investeret i et nyt og større plasmaskærebord. Kravet til løsningen var bl.a., at udsugnings- og filterløsningen skulle være driftsikker, energieffektiv og have den lavest mulige driftsøkonomi.

Løsning:

Dansk Procesventilation har installeret en udsugnings- og filterløsning, der både er behovs­styret på luftmængde og trykluftrensefunktion. Således stiger/falder den udsugede luftmængde afhængig af, om der er 1 eller 2 udsugningssektioner åbne, og der kompenseres for varierende differenstryk over filteret. Filteret trykluftrenses kun, når differens­trykket når 800 Pa (justerbart), hvilket reducerer forbruget af trykluft. Desuden er filteret dimensioneret for en meget lav filterbelastning på blot 20 m3/t/m2 filterareal. Dette sikrer en optimal levetid for filterelementerne, som igen giver lave driftomkostninger. Løsningen er udrustet med lov­pligtig kontrolanordning.

Udstyr:

Plymovent® MultiDustBank B-12-H.
Plymovent® differenstrykstyret filterrensestyring CONT-C24.
Skræddersyet danskproduceret ventilator.
Skræddersyet el-tavle med Omron frekvensomformer.
Komplet Lindab rørsystem.
Danson kontrolanordning TK230-2

Til dette projekt er der bl.a. benyttet følgende komponenter:

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-14.30

Telefon: 61 279 379
Mail: info@dansk-procesventilation.dk
CVR nr.: 31588685

   

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.