Spåndsug & materialetransport hos Trelleborg Sealing Solutions Helsingør

Udsugning og filtrering af langspåner.

Download

Opgave:

Efter mange år med 24 timers drift var det eksisterende spånsug slidt ned. Trelleborg ønskede derfor et nyt og tidssvarende anlæg til udsugning og filtrering af langspåner fra deres bearbejd­ningscentre i drejeafdelingen. Med det nye anlæg ønskede Trelleborg et stabilt og driftsøkonomisk anlæg med lave vedligeholdelsesomkostninger.

Løsning:

Det eksisterende rørsystem var blevet ombygget, så maskinerne blev jævnt fordelt på de 11 hovedstrenge. Den eksisterende forudskiller blev genbrugt. De fire eksisterende filtre med filterstrømper er blevet udskiftet med to nye pneumatisk selvrensende patronfiltre, som på skift kan afspærres og renses under drift. De fem eksisterende pumper blev udskiftet med tre højtryksventilatorer, der er blevet ombygget fra at virke som 3 parallelle ventilatorer i 2 serielle trin til at virke som 2 parallelle ventilatorer i 3 serielle trin. Der blev leveret en fælles styre­tavle til styring af alle ventilatorer, filtre og spjæld via PLC.

Udstyr:

2 stk. Dustcontrol S34000X patronfiltre med pneumatisk rensefunktion.

3 stk. Dustcontrol RAF 2503 højtryksventilatorer ombygget til 3 serielle trin.

1 stk. el-tavle med PLC.

Til dette projekt er der bl.a. benyttet følgende komponenter:

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-14.30

Telefon: 61 279 379
Mail: info@dansk-procesventilation.dk
CVR nr.: 31588685

   

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.