Materialetransportløsning hos medicinalvirksomhed

Materialetransport og rengøring hos dansk medicinalvirksomhed

Download

Opgave:

I forbindelse med produktion bruges store mængder træspåner (strøelse). I takt med stigende produktion er det eksisterende anlæg blevet utidssvarende, hvorfor et nyt anlæg var tiltrængt. Kundens krav til løsningen var, at der skulle kunne udsuges effektivt med 1 stk. Ø50 mm flexslange på 15 m med tilhørende bulk-mundstykke. Opsamling skulle ske i container, som kunne rumme en uges forbrug, oplyst til ~10 m3. Løsningen skulle sikres mod statisk elektricitet. Det indvendige rørsystem skulle genbruges.

Løsning:

Løsningen består af et fælles rustfast stålrørsystem i Ø76 mm (genbrug indendørs). Rørsystemet frem til forudskiller (container) er bygget med forlængede bøjninger for at sikre løsningen mod tilstop-ninger. Løsningens forudskiller er en integreret special-container på 18 m3, som er forstærket til at modstå et statisk undertryk på 30 kPa, og som kan fyldes med ~12 m3 strøelse. For at sikre filteret mod store mængder meget fint støv er der yderligere monteret en cyklon-forudskiller, som kan udskille selv meget fint støv. Fra cyklon-forudskilleren føres luften til løsningens centralenhed DC 11-module med cyklonfilter med trykluftrens, turbopumpe med justerbar vakuumventil indbygget i lyddæmpet kabinet. Løsningens el-tavle med Siemens PLC, er bygget efter kundens anvisninger. Endvidere er hele løsningen potentialudlignet/jordet.

Udstyr:

1 stk. Dustcontrol DC 11-module Ex, 11 kW.
1 stk. Specialbygget container 18 m3.
1 stk. Dustcontrol F-8000 forudskiller.
1 stk. Siemens PLC Automatik-tavle.
1 stk. Dustcontrol rustfrit stålrørsystem Ø76 mm med forlængede bøjninger.

Til dette projekt er der bl.a. benyttet følgende komponenter:

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-14.30

Telefon: 61 279 379
Mail: info@dansk-procesventilation.dk
CVR nr.: 31588685

   

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.