Forside

Velkommen til Dansk Procesventilation ApS

Dansk Procesventilation tilbyder rådgivning, projektering, salg og montage af procesventilationsløsninger og komponenter til den danske industri, autobranche og til en lang række ventilationsentreprenører. Som dansk distributør for Dustcontrol AB og Plymovent AB tilbyder Dansk Procesventilation løsninger og komponenter i den absolut bedste kvalitet.

Med Dustcontrol og Plymovent i ryggen er vi i stand til at levere alle former for procesventilationsløsninger.

Dansk Procesventilations målsætning er simpel – vi vil kendes for troværdighed, seriøsitet og kompetence. Har du et behov for procesventilation i din virksomhed, tilbyder vi et uforpligtende besøg og kommer ligeledes med uforpligtende løsningsforslag.

Dansk Procesventilation – navnet forpligterVi har fået grøn smiley af Arbejdstilsynet. Klik på smiley for at se tilsynsrapporten.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
 
Dustcontrol

Plymovent